Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Υπαρχηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα ο Πατρινός Νίκος Ρουμελιώτης, πρώην περιφερειακός Ιoνίων Νήσων

Υπαρχηγός του Σώματος είναι πλέον ο Πατρινός Νίκος Ρουμελιώτης και νέος Επιτελάρχης ο Θανάσης Μπαλάφας.

Να θυμίσουμε ότι είχε διατελέσει περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιόνιων Νήσων με έδρα την Κέρκυρα.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επιπλέον, έχει υπηρετήσει ως Περιφερειακός Διοικητής  Π.Υ. στη  Δυτική Ελλάδα , στα Ιόνια Νησιά , ως Διοικητής  στο Νομό Αχαΐας , στο Νομό Ζακύνθου , στην 6η Ε.Μ.Α.Κ. και σε άλλες ακόμα θέσεις. Είναι απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας-Σχολή Ανθυποπυραγών, της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Ανωτέρων Αξιωματικών, καθώς και Εκπαιδευτής Δασικών Πυρκαγιών της Σχολής Εκπαίδευσης British Columbia Canada, ενώ έχει παρακολουθήσει συναφείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.

Έχει συμμετάσχει και έχει διαχειριστεί μεγάλο αριθμό δασικών πυρκαγιών, σε μεγάλα, εκτεταμένα συμβάντα κρίσεων και παροχών βοήθειας, σεισμούς, διασώσεις σε λίμνες, ποτάμια, ορεινές τοποθεσίες κλπ. Έχει διατελέσει εκπαιδευτής σε εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας , έχει συμμετάσχει σε διάφορες ασκήσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις ως ομιλητής.  Για το σύνολο της προσφοράς του στην κοινωνία, έχει τιμηθεί με βραβεία από φορείς, ιδρύματα και οργανώσεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!