Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Υπογραφή σύμβασης για αντιπλυμμυρικά στο δήμο Κ. Κέρκυρας

Υπογράφτηκε σήμερα  08/6/2021 από την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου  και  τον ανάδοχο του έργου Χρήστο Πανταζή,   η σύμβαση έργου “Συντηρήσεις  αποκαταστάσεις  τεχνικών  έργων  – αντιπλημμυρικά  έργα   Δ.Ε  Παρελίων  – Αχιλλείων  – Παλαιοκαστριτών”.

Ο προϋπολογισμός  του έργου ανέρχεται  σε 133.000,00 ευρώ  με χρηματοδότηση  Π.Δ.Ε. τεχνικού προγράμματος  2020.

Η μελέτη αφορά κατασκευή τεχνικών  και αντιπλημμυρικών  έργων σε δρόμους  των παραπάνω Δημοτικών Ενοτήτων και πιο συγκεκριμένα στις κοινότητες: Αλειμματάδων, Κάτω Γαρούνα, Καλαφατιώνων, Σιναράδων  Πέλεκα.

Η προθεσμία  ολοκλήρωσης των εργασιών  καθορίζεται  σε 8 μήνες από σήμερα.

Σημειώνεται ότι μετά  την πολύμηνη αποχή των μηχανικών του Δημοσίου, λόγω της πανδημίας, προχωρά πλέον κανονικά η υλοποίηση του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής και συμβασιοποιούνται  έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!