Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Υπό κατάληψη το 1ο ΕΠΑΛ Κέρκυρας

Υπό κατάληψη βρίσκεται το 1ο ΕΠΑΛ Κέρκυρας στο Μαντούκι από τους μαθητές. Το πρόβλημα εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέρμανση. Σήμερα αναμένονται εξελίξεις επί τους θέματος, ενώ έχει προκηρυχθεί και τρίωρη στάση εργασίας από τους καθηγητές τις τελευταίε ώρες, καθώς μαζί με τους δασκάλους έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με τους δασκάλους στην Ανουντσιάτα διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση των πτυχίων τους.

Απαντήσεις επί τους θέματος στο ΕΠΑΛ, αναμένονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Οι μαθητές του σχολικού συγκροτήματος στο Μαντουκι την προηγούμενη εβδομάδα, νε υπενθυμίσουμε, είχαν προχωρήσει για δυο μέρες σε αποχή από τα μαθήματα τους για το ζήτημα της θέρμανσης ενώ σήμερα διεκδικούν μόνιμη και οριστική λύση.

 

φωτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!