Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Υπ. Τουρισμού: Συνολική ένταξη των ξεναγών στα μέτρα στήριξης

ΑΘΗΝΑ. Σε θετικό κλίμα και με στόχο την ένταξη του συνόλου των επαγγελματιών ξεναγών στα επιτακτικά μέτρα στήριξης λόγω Covid-19, πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού και των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών.

Ο υπουργός κ. Χ. Θεοχάρης και ο υφυπουργός κ. Μ. Κόνσολας αναφέρθηκαν στις ενέργειες του υπουργείου Τουρισμού για τη θετική έκβαση της στήριξής τους. Ήδη η ηγεσία του υπουργείου είχε έλθει σε επαφή με τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, εστιάζοντας στο θέμα της ανάγκης ένταξης του συνόλου του κλάδου των ξεναγών στα μέτρα στήριξης.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης ζητήθηκε, τέλος, από τους συμμετέχοντες εκπροσώπους του κλάδου -πρόεδρο Ν. Ξυλουρά, αντιπρόεδρο Ευρ. Βλάση, γ.γ Αναστασία Γαϊτάνου και τον πρόεδρο του Σωματείου Διπλωματικών Ξεναγών Κρ. Πιπέρα-, να υποβάλουν τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγούν οι δικαιούχοι επαγγελματίες ξεναγοί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!