Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υφασμάτινες μάσκες προσώπου με έργα 7 Κερκυραίων δημιουργών

 
Η δημιουργία μιας μάσκας με έργα καλλιτεχνών έχει σκοπό να μας κάνει να ξεφύγουμε από όσα αρνητικά αισθήματα βιώσαμε το τελευταίο διάστημα. Να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να μας δώσει ελπίδα. Ένα έργο ζωγραφικής οδηγεί τον αποδέκτη – αναγνώστη του σε μια αισθητική απόλαυση. Η τέχνη καθοδηγεί, αναπτύσσει την εσωτερική καλλιέργεια του ατόμου, κάνει τον άνθρωπο δημιουργό.

Σκοπός των εκδόσεων image είναι να στηρίξουν με αυτήν την κίνηση όλους τους καλλιτέχνες που δεν μπορούν να παρουσιάσουν το έργο τους μέσω εκθέσεων και εκδηλώσεων. Η ζωγραφική να γίνει οικεία και προσιτή σε όλους.

 
«Η τέχνη νικά»
Η γραφίστρια – εκδότρια Ελβίρα Μεταλληνού επέλεξε 7 Κερκυραίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δηλώνουν δυνατά μηνύματα μέσα από τα έργα τους κοσμώντας τις μάσκες. “Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόθυμη παραχώρηση των έργων τους. Ευχαριστώ επίσης όλους τους Κερκυραίους ζωγράφους για την πολύτιμη προσφορά τους στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας”, δηλώνει η ίδια.
Η τέχνη μας συντροφεύει! Οι δημιουργοί: Πηνελόπη Βολτέρρα, Τζίνος Δημητράτος, Σπύρος Κολυβάς, Σπύρος Κουρσάρης, Αναστασία Κροκίδη, Δημήτρης Μηλιώτης, Κώστας Τόμπρος.

Ένα μέρος θα δοθεί δωρεάν σε καλλιτέχνες και σε φορείς
Ο αριθμός είναι περιορισμένος!!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!