Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Φαίακας: Δύο φιλικά ενόψει έναρξης της Α1 Χάντμπολ

Δύο φιλικούς αγώνες έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο χαντμπολικός Φαίακας.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα:
«Είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε στον πολύ ωραίο ξενώνα στο Κιλκίς και να έχουμε μια πολύ ωραία φιλοξενία εκ μέρους της ομάδας του ΓΑΣ Κιλκίς Χειροσφαίριση την οποία και την ευχαριστούμε παρά πολύ …!!!
Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας έπαιξε ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Κιλκίς την οποία και νίκησε με σκορ 27-34, ενώ στην επιστροφή προς Κέρκυρα έπαιξε με την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας στην Έδεσσα και ηττήθηκε με σκορ 20-17 (παίζοντας δυο ημίχρονα από είκοσι λεπτά ).
Σε αυτά τα δυο φιλικά βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της A1 HANDBALL PREMIER το Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 18:00 στο κλειστό του ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ».

To πρόγραμμα του βορείου Ομίλου:
18.09.2021- 1η Αγωνιστική
Φίλιππος Βέροιας – Ζαφειράκης Νάουσας
Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας – Γ.Σ. Δράμα BiancoMonte
Φαίακας Κέρκυρας – Π.Α.Ο.Κ.

Ρεπό: Αερωπός Έδεσσας

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!