Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ: Τα “Παιχνιδομαζέματα” φέτος στον “Ορφέα” με τον Σπυρουνάτο Γάτο για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Το παραμυθάκι μας αρχίζει….
Που λέτε αγαπημένοι μου φίλοι , ο παμπόνηρος και ξεροκέφαλος Παπουτσωμένος Γάτος ή ο Γάτος ο Σπυρουνάτος φίλος του Σρεκ , αφού ζούσε μέσα στη αδιαφορία και τον κίνδυνο με τις πράξεις του , δεν ειχε καταλάβει οτι με αυτό τον τρόπο ζωής σπατάλησε τις ζωές του . Ψάχνει τρόπους για να κερδίσει τις ζωές του πίσω και το μόνο που υπάρχει είναι να ταξιδέψει μέσα στο Μαύρο Δάσος και να βρει το Μυθικό Αστέρι των Ευχών ….Το ταξίδι ξεκινάει παρέα με την φίλη του την Κίτι και τον φλύαρο -χαρούμενο σκύλο Πέρο…Ομως μέσα σε αυτό το επικό ταξίδι αυτη η τριάδα θα πρέπει να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από την Χρυσομαλλούσα και τις Τρεις Αρκούδες, τον “Big” Jack Horner και τον Κακό Λύκο…..για να καταφέρει ο γατούλης να κερδίσει τις ζωές του…..

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα στον Κινηματογράφο VIctoria Cinemas – Orfeas Corfu σε παγκοσμια πρεμιέρα μικροι μεγάλοι θα δούμε ΔΩΡΕΑΝ την ταινία Ο ΓΑΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΥΝΑΤΟΣ Νο2 . Η αγαπημένη μας δράση “Τα Παιχνιδομαζέματα” με την ευγενική χορηγία των Victoria Cinemas ,φιλοξενούνται στο χώρο του Ορφέα . που όπως κάθε χρονιά αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να μας βοηθήσετε να γεμίσουμε το σάκο του Αγιου Βασίλη με παιχνίδια για να ταξιδέψουν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Νοσοκομείου Ελπίδα και να γεμίσουμε χαμόγελα στα προσωπάκια των παιδιών που νοσηλεύονται . Παράλληλα ο στόχος μας είναι η αύξηση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και θα είμαστε εκεί για να λύσουμε την όποια απορία έχετε για να γίνετε δότες και να δώσουμε ελπίδα στη ζωή

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΎΣ ΜΑΣ ΦΊΛΟΥΣ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΠΚΟΡΝ ΚΑΙ ΧΥΜΟ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!