Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Φιλαρμονική Σκριπερού: Επί τη εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ

Η Φιλαρμονική Σκριπερού, το Διοικητικό της Συμβούλιο, οι μουσικοί και τα μέλη της , συντετριμμένοι με αισθήματα οδύνης και πόνο καρδίας πληροφορήθηκαν την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας Σεραφείμ, ενός Μητροπολίτη που χαρακτηριζόταν από την πραότητα, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, τον ταπεινό επίσκοπο, τον απλούν στη βιωτή του, τον ποιμένα, τον Φιλάδελφο, τον φιλόξενο και με εκατοντάδες άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συνέθεταν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Η φιλαρμονική Σκριπερού είχε την μέγιστη τιμή να παρευρεθεί πολλάκις προσκληθέντες στην φιλόξενη Μητρόπολή του, κατά τις εόρτιες ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα και με χαρά παιάνιζε κάλαντα και μουσικές συνθέσεις. Η χαρά ήταν αμφίδρομη. Στο βλέμμα του Μητροπολίτη αποτυπωνόταν η χαρά , στα λόγια του οι ευχαριστίες.

«Η Φιλαρμονική μας, θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια προς τον λαό της Καστοριάς, τους Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, στους οικείους του και σε όλους τους αγαπώντες τον Μητροπολίτη Σεραφείμ.

Αιωνία η Μνήμη του , Την Ευχή του

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Φιλαρμονικού Συλλόγου Σκριπερού

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!