Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Φρικτό τροχαίο στην Εγνατία – Νεκρός ο 49χρονος οδηγός (pics, vid)

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 49χρονο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/5) στην Εγνατία Οδό. Τον άτυχο οδηγό χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν άνδρες της Πυροσβεστικής. 

Το τροχαίο, όπως μεταδίδει το emvolos.gr, σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00 το πρωί στον Κόμβο Κλειδίου. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη -που οδηγούσε ο 49 χρονος- ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να συντριβεί στις προστατευτικές μπαριέρες. 

Σημειώνεται ότι η μηχανή του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το όχημα, ενώ τον άτυχο οδηγό απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια άνδρες της Πυροσβεστικής που επενέβησαν στο σημείο.  

Ο άτυχος οδηγός, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταγωγή από τη Μελίκη Ημαθίας, έχασε τη ζωή του.  Για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξάνδρειας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!