Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Φόνος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας: Την κάρφωσε 12 φορές στο πρόσωπο και την καρωτίδα

Τραγικό θάνατο βρήκε η 63χρονη που νοσηλευόταν μόλις λίγες ώρες στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όταν ο 45χρονος χρόνιος τρόφιμος της Ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου της Κέρκυρας, της κατάφερε 12 χτυπήματα στο πρόσωπο και τον λαιμό με νύσσον όργανο, και συγκεκριμένα με στύλο, και ξύλινα μαχαιροπήρουνα, την ώρα που κοιμόταν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας καθώς και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας, ο 45χρονος δράστης πάσχει από διπολική διαταραχή και ψύχωση, ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε και το θύμα, το οποίο εισήχθη στο Νοσοκομείο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, λίγες ώρες νωρίτερα.

Να θυμίσουμε ότι το συμβάν έγινε το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από νοσηλευτή βάρδιας  21:55.

Από την πρώτη στιγμή, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου έφτασε στο Νοσοκομείο και διέταξε ΈΔΕ ενώ ενημέρωσε απευθείας την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!