Quantcast
Η σορός της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Φώφη Γεννηματά – Σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο το 40ήμερο μνημόσυνο

Το μνημόσυνο θα γίνει στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο, με παρόντες τα παιδιά της και το σύζυγό της αλλά και πλήθος κόσμου

Σήμερα, Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Το μνημόσυνο θα γίνει στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο, με παρόντες τα παιδιά της και το σύζυγό της αλλά και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μετά, στις 13:30 της ίδιας μέρας, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην είσοδο της Χαριλάου Τρικούπη θα υπάρχει και μία έκπληξη.

Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.

Σε πολιτικό επίπεδο, εν όψη της επιμνημόσυνης δέησης για τη Φώφη Γεννηματά επικρατεί προσωρινή εκεχειρία μεταξύ των έξι υποψηφίων που διεκδικούν την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!