Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Φ. Κακαβίτσας για Νοσοκομείο: Απλά ανίκανοι

Την δημόσια αντίδραση του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Φ. Κακαβίτσα προκάλεσε για μια ακόμη φορά η κατάσταση στο Νοσοκομειο της Κέρκυρας τόσο με τις παραιτήσεις των γιατρών όσο και με την αντίδραση διοικητών ιδρύματος και 6ης ΥΠΕ, με τον τελευταίο να δηλώνει πως θα στελεχωθούν οι προβληματικές κλινικές με  γιατρούς άλλων Νοσοκομείων και θα επαναπροκηρυχθούν άμεσα δυο θέσεις στην Παθολογική Κλινική που ήταν άγονες σε προηγούμενο διαγωνισμό. 

Η δήλωση Κακαβίτσα

 

Επιτυχία..
Ηρθε άρρον αρον ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, εκανε συσκέψεις και το αποτέλεσμα ήταν:
Να επαναπροκήρυξουν στο νοσοκομείο μια θέση διευθυντη Παθολογίας και μια επιμελητή Α’, που ήταν άγονες (είχαν μεινει κενές) από το 2020!!!!!!
Τρια χρόνια!
Εξαθλίωση των γιατρών!
3 παραιτήσεις!
Για κάτι που έπρεπε να εχουν κάνει εδώ και 3 χρόνια, να επαναπροκηρύξουν τις άγονες θέσεις, από το διαγωνισμό του 2018….

Οπως μετά τη δική μου παραίτηση από το Κέντρο Υγείας προ 6μηνου, που ξαφνικά βρήκαν λεφτά και προσέλαβαν 3 άτομα με μπλοκάκι και μετακίνησαν ακόμα 1 Γεν/οικογενειακό Ιατρό από τον Αγ.Αθανασίο…

Πρώτα παραιτούνται οι γιατροί και μετά κανουν αυτό που θα έπρεπε να εχουν κανει εδώ και 3 χρόνια….

ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!