Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Χαλκιδική: Έβαλε σε τσουβάλι κουτάβια και τα πέταξε σε δρόμο για να τα πατήσουν αυτοκίνητα

Τα κουτάβια ήταν κλεισμένα σε ένα τσουβάλι που ασυνείδητος και αρρωστημένος πέταξε σε δρόμο. Δύο ζώα τραυματίστηκαν σοβαρά στη Χαλκιδική…

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με κακοποιήσεις ζώων σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή τη φορά η κτηνωδία σημειώθηκε στη Χαλκιδική. Θύματα ήταν δύο κουτάβια που κάποιος έκλεισε μέσα σε ένα τσουβάλι, το οποίο πέταξε στη συνέχεια σε δρόμο. Οδηγός που είδε και υποψιάστηκε τα όσα συνέβαιναν σταμάτησε και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Μια αδιανόητη κτηνωδία σημειώθηκε στην περιοχή Κελί στη Χαλκιδική όταν άγνωστος έβαλε σε τσουβάλι δύο κουτάβια και τα πέταξε στη μέση του δρόμου ώστε να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα. Τα δύο κουτάβια νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ειδικότερα, το Φιλοζωικό Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σωματείο Πολυγύρου, καταγγέλλει στην politic.gr ότι τα κουτάβια βρήκε μέσα στο τσουβάλι στη μέση του δρόμου, στην περιοχή Κελί της Χαλκιδικής, μια κοπέλα το πρωί του Σαββάτου (19/8) περίπου στις 07:30, καθώς περνούσε με το αυτοκίνητό της για να πάει στη δουλειά της.

Η κοπέλα σοκαρισμένη και κλαίγοντας αφού επικοινώνησε με το φιλοζωικό σωματείο έκανε η ίδια την μεταφορά των κουταβιών στο κτηνιατρείο που είναι συμβεβλημένο με το δήμο Πολυγύρου στη Χαλκιδική.

Τα δύο κουτάβια είναι σε κρίσιμη κατάσταση αφού πατήθηκαν πολλές φορές από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και σύμφωνα με τον κτηνίατρο φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να δώσει πληροφορίες ώστε να συλληφθεί αυτός που έκανε αυτή την ακραία κακοποίηση στα άτυχα ζώα.

 

Η ΕΚΚΛΗΣΗ

 

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ;;;;
Όποιος δώσει πληροφορίες δεν θα εμπλακεί πουθενά, θα κανονίσουμε εμείς να γίνουν τα νόμιμα.
ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ!!!
—–‐-‐—-
Γεννήθηκαν από αδέσποτη μαμά πριν λίγους μήνες στο Κελι Χαλκιδικής. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε φιλοξενία. Υπήρχαν πληροφορίες για παράπονα από κατοίκους για το γεγονός ότι έμπαιναν τα κουταβάκια στις αυλές τους…
Μέχρι που κάποιος αποφάσισε να τα βάλει σε ένα τσουβάλι και να τα πετάξει στον κεντρικό δρόμο έξω από το χωριό, στη μέση του δρόμου… για να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα, για να πεθάνουν αργά και βασανιστικά μέσα σε αφόρητους πόνους. Δεν το χωράει ο νους μας.
Τα ζωάκια τα είδε το ΣΑΒΒΑΤΟ 19/8, ΣΤΙΣ 07.30 και τα μετέφερε στο συνεργαζομενο κτηνιατρείο με το Δήμο μια νεαρή εργαζόμενη που πήγαινε στη δουλειά της.
Ευχόμαστε να ζήσουν για να δουν την καλή πλευρά των ανθρώπων
Μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται απίθανο, κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη…
Να σημειώσουμε ότι υπήρχαν άλλα τέσσερα αδερφακια τα οποία έχουν εξαφανιστεί και ότι σε αυτό το χωριό είναι συνηθισμένο φαινόμενο να “εξαφανιζονται ζώα”….
ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!!

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!