Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χαντμπολ: Η Γωγώ Κουλούρη συνεχίζει στην Α1 με το Πανόραμα

Την ανανέωση της συνεργασίας της με την κερκυραία πίβοτ Γωγώ Κουλούρη, ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας χάντμπολ Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση

«Η HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ ανακοινώνει με χαρά την συνέχιση της συνεργασίας με την Γεωργία Κουλούρη! Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Φαίακα Κέρκυρας για την εξαιρετική συνεργασία και συμφωνία! Ευχόμαστε στην MVP του πρωταθλήματος Νεανίδων, υγεία και πολλά γκολ με την ομάδα!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη

Η κερκυραία αθλήτρια, μετά τη συμφωνία ανακοίνωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μία χρόνιά θα ανήκω στην οικογένεια του Πανοράματος. Ευχαριστώ τόσο την διοίκηση όσο και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Γωγώ Κουλούρη

Γεννημένη στην Κέρκυρα το 2003.  Ξεκίνησε να παίζει χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών αρχικά στα mini  και στη συνέχεια σε Παγκορασίδες Β και Παγκορασίδες Α του Φαίακα.  Το 2017 ο Φαίακας έκανε δεκτό αίτημα της ΑΕΠ Πανοράματος και παραχώρησε με υποσχετική την αθλήτρια του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων της ΑΕΠ. Και έκτοτε μέχρι σήμερα η ΑΕΠ ανανεώνει συνεχώς τη συνεργασία της με τη νεαρή κερκυραία αθλήτρια. Από το 2019 μετέχει και στο ρόστερ της Γυναικείας ομάδας, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ. Η Γωγώ Κουλούρη έχει επανειλημμένως βραβευτεί σε πολλά πανελλήνια τουρνουά ομάδων υποδομών στο χάντμπολ. Υπήρξε βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων γυναικών Κ15 & Κ17. Πριν από λίγες μέρες,  κατέκτησε με την ομάδα του Πανοράματος το πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία Νεανίδων και η ίδια αναδείχτηκε MVP του πρωταθλήματος.

 Η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η Αθλητική Ένωση Ποντίων «Πανόραμα» ιδρύθηκε το 2009 με πρωτοβουλία της πληθυσμιακής ομάδας των Ποντίων προσφύγων, που ίδρυσαν τον οικισμό του Πανοράματος στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, που είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης. Τη διάρκεια της δωδεκάχρονης πορείας της, η ΑΕΠ καθιέρωσε το χάντμπολ στο δημοτικό διαμέρισμα του Πανοράματος, «άνοιξε» το κλειστό γυμναστήριο Πανοράματος στη χειροσφαίριση, ανέδειξε αθλητές-τριες, προπονητές  και γενικά πρωτοστάτησε στην εξάπλωση της χειροσφαίρισης στην περιοχή. Η Honda Πανόραμα συμπλήρωσε 6 συναπτά έτη παρουσίας στην Α1 κατηγορία γυναικών, πάντα με χορηγό ονομασίας τη Honda. Ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Νεάνιδες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!