Quantcast
Συνέντευξη τύπου του υφυπουργού πολιτική προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, του υπουργού επικρατείας και ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, του υφυπουργού εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, του υφυπουργού προστασίας του πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου και του υφυπουργού υγείας Βασίλειο Κοντοζαμάνη με αφορμή την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας με σκοπό τον περιορισμό εξάπλωσης το κορονοϊού, Αθήνα 22 Μαρτίου 2020.
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Χαρδαλιάς: Κανονικά τα μέτρα το Πάσχα – Έχουμε δρόμο για άρση τους

Το κάλεσμα της κυβέρνησης για καμία επίσκεψη σε συγγενείς τις ημέρες του Πάσχα, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, επανέλαβε ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς.

«Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε ημέρες, ισχύουν για το Πάσχα όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει, στο ακέραιο. Δεν προβλέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια συγγενών και φίλων τις ημέρες του Πάσχα, δεν προβλέπεται τέτοιος λόγος μετακίνησης. Η αστυνομία θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου κρίνει απαραίτητο. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουν οι συμπολίτες να υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Πολιτείας».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!