Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Χατζηδάκης για ΦΟΔΣΑ Ι.Ν.: Ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη – Η δικαιοσύνη αποφασίζει

Στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Κέρκυρας και τη λειτουργία του νέου ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων, αναφέρθηκε -ερωτηθείς σχετικά- με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Κέρκυρα, ο υπουργός Εργασίας και πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης. Μεταξύ άλλων, υπερθεμάτισε της λειτουργίας του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων ενώ είπε πως ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη αλλά η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα αποφασίσει.

Η δήλωση Χατζηδάκη

“Ο Νόμος είναι σωστός. Προβλέπει ενιαίο ΦΟΔΣΑ στην ΠΙΝ για μεγαλύτερη οικονομία κλίμακας και μεγαλύτερη ταχύτητα. Ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και βέβαια η κυβέρνηση έχει δείξει δείγματα γραφής τόσο με την μεταφορά των απορριμμάτων απέναντι, που ήταν ένα έργο χρήσιμο,  όσο και ότι έχουν μπει τα θεμέλια μέσω του νέου ΦΟΔΣΑ αλλά και του έργου που προχωρεί για την κατασκευή της διαχείρισης της μονάδας αποβλήτων προκειμένου η Κέρκυρα να αποκτήσει ένα καινούριο πρόσωπο στο συγκεκριμένο τομέα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!