Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Συλλόγου 1ου Δημοτικού Σχολείου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή-παζάρι του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στον φιλόξενο χώρο του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:30 έως 20:30.
Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει στις 10:30πμ με το «Πρωινό του Αη- Βασίλη» που θα σερβίρεται μέχρι τις 12:30.
Στις 11:00 η Ελένη Χριστοφοράτου , παιδαγωγός θα μας μάθει πως μπορούμε να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες ταΐστρες για πουλιά με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Ακολουθεί στις 12:00 το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στο οποίο τα παιδιά θα μάθουν τα πως μπορούν να φτιάξουν απλές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Στη 13:00 θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες ενώ παράλληλα στον εξωτερικό χώρο μέχρι να πέσει το φώς της ημέρας, θα μπορούν να εξασκήσουν τις δεξιότητες τους στην τοξοβολία με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών. Ακολουθεί η προβολή από χριστουγεννιάτικα ταινιάκια από τις 14:00 μέχρι και τις 16:00 οπότε και αρχίζει ένα δεύτερος κύκλος εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής και χριστουγεννιάτικων στολιδιών.
Στις 18:00 υποδεχόμαστε τον καραγκιοζοπαίχτη Κωνσταντίνο Παρίση και την παρέα του σε μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους ενώ στις 19:00 οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν μια όμορφη αφήγηση παραμυθιού. Στο χώρο της γιορτής μας και μέσα στα πλαίσια του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης θα βρίσκονται μέλη του συλλόγου «Φάρος Ζωής» για όποιον θέλει να ενημερωθεί για την διαδικασία της δωρεάς μυελού των οστών. Επιπλέον, θα λειτουργεί παράλληλα με τις δράσεις παζάρι μεταχειρισμένων παιχνιδιών και βιβλίων, χειροποίητων δώρων, γλυκών και αλμυρών χειροποίητων γεύσεων ενώ θα σερβίρονται ζεστά ροφήματα.
Τέλος, για το κλείσιμο της γιορτής μας κρατήσαμε τους μουσικούς και χορευτικούς μας αυτοσχεδιασμούς σε Γιορτινούς ρυθμούς!!!
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!