Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Χορωδίας Κέρκυρας στο Δημοτικό Θέατρο

Η Χορωδία Κέρκυρας διοργανώνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:15 εορταστική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στο Δημοτικό Θέατρο, με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Στην συναυλία αυτή θα λάβουν μέρος όλα τα Τμήματα της Χορωδίας Κέρκυρας, δηλαδή η Ανδρική Χορωδία, η Παιδική Χορωδία, η Χορωδία αγοριών, τα δύο Τμήματα προετοιμασίας της Παιδικής Χορωδίας και η Γυναικεία χορωδία. Συμμετέχουν ως solistο Πέτρος Καρύδης, βαρύτονος, η Αναστασία Φύσσα, σοπράνο, ο Θάνος Παπαϊωάννου, τενόρος και η Βάντα Αθηναίου, τρομπόνι, καθώς και Σύνολο Φοιτητριών της Κατεύθυνσης Διεύθυνσης Παιδικής Χορωδίας του Τ.Μ.Σ. του Ιονίου Πανεπιστημίου. Διδασκαλία – Μουσική προετοιμασία: Σοφία Κετεντζιάν, Τζωρτζίνα Ζουμπουλίδου. Πιανιστική συνοδεία: Έλλη Γλαρού, Εύα Πανάγου, Γιώργος Κυριαζίδης. Χορωδιακή Χορογραφία: Κατερίνα Παγιατάκη. Διευθύνει η Χριστίνα Καλλιαρίδου. Καλούνται όλοι οι φίλοι της Χορωδίας Κέρκυρας, αλλά και κάθε φιλόμουσο Κερκυραίο να έλθει στην συναυλία μας αυτή και να απολαύσει την παρουσία 200 περίπου Χορωδών, όλων των ηλικιών.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!