Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Χωρίς νερό όλη η πόλη των Ιωαννίνων – Το πρωί αναμένεται η υδροδότηση

Μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ζει σχεδόν ολόκληρη η πόλη των Ιωαννίνων και τα καταστήματα από την διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης , με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ να προσπαθούν ασταμάτητα αφενός να εντοπίσουν τη βλάβη και αφετέρου να την αντιμετωπίσουν.

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά, καθώς όλα δείχνουν ότι θα απαιτηθεί ένα δεκάωρο τουλάχιστον από αυτή τη στιγμή, ώστε να αποκατασταθεί η ύδρευση και να ξαναδούμε το νερό να τρέχει στη βρύση. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Άρης Μπαρτζώκας βρίσκεται συνεχώς στο σημείο όπου δουλεύουν τα συνεργεία, ενώ πριν λίγο πέρασε από εκεί και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ Αλέξανδρος Καχριμάνης .
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ με δήλωσή του στο epirusgate.gr εξήγησε όλες τις τεχνικές δυσκολίες που βρήκαν μπροστά τους έως ότου εντοπιστεί η βλάβη, όπου ακριβώς γι’ αυτό το γεγονός απαιτήθηκε και η διακοπή. Πριν λίγο ξεκίνησαν οι εργασίες επιδιόρθωσης της βλάβης πράγμα που σημαίνει σε πραγματικό χρόνο ότι νερό θα ξαναδούμε μετά τις 5 τα ξημερώματα και καλώς εχόντων των πραγμάτων. Ο κ. Μπαρτζώκας εξήγησε επίσης ότι οι τηλεφωνικές γραμμές στην επιχείρηση δεν λειτουργούσαν αρκετές ώρες, χωρίς η ευθύνη να βαρύνει τη ΔΕΥΑΙ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!