Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς πόσιμο νερό οι κατασκηνώσεις στο Βίδο – Προμήθευσε με φιάλες ο Νεράντζης για τις ανάγκες των παιδιών

Με επιστολή  του ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Νεράντζης ενημερώνει τη Δημοτική Αρχή πως η παράταξή του προμήθευσε με φιάλες πόσιμου νερού το Βίδο για τις ανάγκες των παιδιών που συμμετέχουν στο Προγραμμα Δημιουργικής  Απασχόλησης. Ο ίδιος αναφέρει πως διαπίστωσε πως δεν υπάρχει πόσιμο νερό στο νησί.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Σύλληψη ενός για υπεράριθμα ομπρελικαθίσματα

Η επιστολή Νεράντζη

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση φροντίσαμε για την παροχή και την μεταφορά στην αποθήκη τροφίμων των παιδικών κατασκηνώσεων στην νησίδα Βίδο, μιας ποσότητας φιαλών νερού για τις ανάγκες των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης.

  Αισθανθήκαμε την ανάγκη για την προσφορά αυτή, μετά την διαπίστωση ότι παρόλο που τα παιδιά πάνε για δεύτερη  εβδομάδα  στο Βίδο, ο Δήμος μας αδυνατεί προς το παρόν να τους παρέχει πόσιμο νερό. 

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι αν δεν επαρκούν τα νερά έως το τέλος του προγράμματος, με μεγάλη μας χαρά θα φροντίσουμε για την παροχή όσων χρειαστούν.

 

 

Σπύρος Νεράντζης

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!