Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ψηφισμα του Συλλόγου «Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας» για το. Σ. Τσούκα

Το Δ.Σ του Συλλόγου: “ΦΙΛΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ”, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του αντιπροέδρου του Συλλόγου Διονύση (Σάκη) Τσούκα, συνεδρίασε και εξέδωσε το παρόν ψήφισμα: Ο Σάκης Τσούκας υπήρξε πρωτεργάτης της στήριξης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας – Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας και ένας από τους εμπνευστές της σύστασης του Συλλόγου μας. Η απώλεια του θα στερήσει από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας – Κατάστημα Φυλακών Κέρκυρας ένα μαχητικό και πολύτιμο συμπαραστάτη.,
Με μεγάλη θλίψη για την απώλεια του αντιπροέδρου μας, το Δ.Σ του Συλλόγου μας αποφάσισε:
– Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
– Να παραστεί στην πολιτική του κηδεία, που θα τελεστεί το Σάββατο 22/02/2020 και ώρα 12.00, στο Φαληράκι.
– Αντί στεφάνων, όπως ήταν η επιθυμία του, να κατατεθεί χρηματική ενίσχυση υπέρ του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας – Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας. (Αριθμός IBAN: GR7802601130000140101361323, Τράπεζα Eurobank, δικαιούχοι: Μαριάνθη Βαρβαρούση – Τσούκα, Διονύσιος Τσούκας)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!