Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ωδή στη χαρά της 9ης Συμφωνίας» (video)

Διασκευή για σύνολο χάλκινων πνευστών: Δημήτρης Αυλωνιτης. «Ωδή στη χαρά της 9ης Συμφωνίας» του Μπετόβεν και «Πάει ο παλιός ο χρόνος», ενοργάνωση για σύνολο χάλκινων πνευστών, Σπυρίδωνος Προσωπάρης.

Το σημείωμα των δημιουργών!

Λόγω της πανδημίας , δεν μας επιτράπηκε να περάσουμε τις εορτές με τους αγαπημένους μας φίλους και να μοιραστούμε το κοινό μας πάθος για προσφορά και μουσική. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μαζευτούμε, έστω και διαδικτυακά και να παίξουμε 2 κομμάτια όπως τα κάναμε , υπό άλλες συνθήκες στο δρόμο για να χαροποιησουμε φίλους , γνωστούς και συμπολίτες μας. Με την μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Αυλωνίτη και των μουσικών Σπυρίδων Μιχαλοπουλου , Χριστόδουλο Χρυσοβιτσιανο , Γιάννη Θεοτόκη , Ανδρέα Αυλωνίτη, Ανδρεα Κουρή, Γιώργο Τσαουσιδη, Πέτρο Αυλωνίτη , Σπύρο Γρίμα και Παναγιώτη Τόμπρο , βιντεοσκοπησαμε το ωδή στην χαρά της 9ης συμφωνίας του Ludwig Van Beethoven και το πάει ο παλιός ο χρόνος του Σπυρίδων Προσωπαρη και με την βοήθεια του τεχνικού και φίλου μας Κωστα Μπουχαγιαρ σας ευχόμαστε χρόνια πολλά , καλή χρονιά με υγεία , χαρά και ευτυχία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!