Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

“Όσοι πιστεύουν ότι η ‘’επένδυση’’ στον Ερημίτη θα εξελιχθεί με σεβασμό στο περιβάλλον είναι βαθιά νυχτωμένοι”

«Όσοι πιστεύουν ότι η ‘’επένδυση’’ στον Ερημίτη θα εξελιχθεί με σεβασμό στο περιβάλλον είναι βαθιά νυχτωμένοι» αναφέρει σε ανακοίνωσή της  ηΠλειοψηφία αντιπροσώπων Σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Και συνεχίζει: «Τώρα μετά τις πρώτες εργασίες που αποτυπώνονται και από τον φωτογραφικό φακό , φαίνεται η έναρξη του περιβαλλοντικού εγκλήματος και τι πρόκειται να εξελιχθεί στην συνέχεια.

Τα Συνδικάτα  μας έχουν  έγκαιρα επισημάνει ότι όσοι πιστεύουν ότι απ την ‘’επένδυση’’ θα ωφεληθεί  έστω και ελάχιστα η τοπική κοινωνία και οικονομία ζουν την ουτοπία τους.

Η ‘’επένδυση’’ αυτή θα καταστρέψει το περιβάλλον , θα αναδιατάξει την τοπική οικονομία σε βάρος των επαγγελματιών της περιοχής, θα οδηγήσει σε αύξηση της ανεργίας και υπονόμευση των εργατικών δικαιωμάτων.

Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της Κέρκυρας δεν έχουν να περιμένουν τίποτα θετικό απ τις ιδιωτικοποιήσεις.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία λειτουργώντας με αποκλειστικό σκοπό την εξασφάλιση των υπερκερδών , λεηλατεί το περιβάλλον, τσακίζει με την ανταγωνιστικότητα  αυτοαπασχολούμενος και τους μικροεπιχειρηματίες και εξοντώνει  την  εργατική τάξη.

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να αντισταθούν στην συγκεντροποίηση της οικονομίας στους μονοπωλιακούς ομίλους και την λαίλαπα των ιδιωτικοποιήσεων».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!