Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ύψος- Ανάληψη Κάτω Κορακιάνα: Επικίνδυνος ο δρόμος από τις τεράστιες λακκούβες. (Φωτ.)

Τρεις από τις πολλές λακκούβες που υπάρχουν από δύο και πλέον ετών στη δημοτική οδό Ύψου –Ανάληψης Κάτω Κορακιάνας, ανέβηκαν στα social media από πολίτες της περιοχής θέλοντας να δείξουν την τραγική κατάσταση.

Στην ανάρτηση του στην ομάδα “Κάτω Κορακιάνα” ο κ. Σπύρος Φαιτάς τονίζει: Οι λακκούβες αυτές είναι επικίνδυνες για ατυχήματα ιδίως τη χειμερινή περίοδο με τις έντονες βροχοπτώσεις. Η τοπική Κοινότητα, όπως πληροφορηθήκαμε, δεν έχει λάβει, ούτε προβλέπεται να λάβει κανένα κονδύλι από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας για την επισκευή του εν λόγω δημοτικού δρόμου, που επισκευάσαμε πριν από τρία χρόνια με δαπάνες των κατοίκων της περιοχής.. Η Δημοτική Αρχή έχει προφανώς άλλες προτεραιότητες, μετά το χριστουγεννιάτικο πολυτελή στολισμό της πρωτεύουσας του Δήμου μας. Σημειωτέον ότι για τυχόν ατυχήματα ανθρώπων ή υλικές βλάβες των οχημάτων που οφείλονται στις ως άνω λακκούβες, υπάρχει νομική ευθύνη και υποχρέωση αποζημίωσης του Δημοτικής μας Αρχής”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!