Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Κλειστή» εκδήλωση στο Αχίλλειο το βράδυ της Τετάρτης

Μόνο για προσκεκλημένους πραγματοποιείται απόψε εκδήλωση στο Μουσείο του Αχιλλείου με θέματα «Αναζητώντας διαφορετικά βασίλεια διαφωτισμού: Η άνοδος των ευρωπαϊκών συστημάτων ανώτερου βαθμού» και «:  Ένα παράδειγμα πεφωτισμού στο εσωτερικό περιβάλλον της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Μεγάλης Αικατερίνης.»

Ομιλητές είναι οι Καθηγητής Δρ. Andreas Onnerfors και Καθηγητής Δρ. Λέανδρος Λεφάκης.

Η πρόσκληση

Πέτρος Μελισσηνός: Αναζητώντας το φως στην εποχή της Μινέρβα

Ομιλητές:  Καθηγητής Δρ. Andreas Onnerfors

Αναζητώντας διαφορετικά βασίλεια διαφωτισμού: Η άνοδος των ευρωπαϊκών συστημάτων ανώτερου βαθμού

Καθηγητής Δρ. Λέανδρος Λεφάκης

Πέτρος  Μελισσηνός:  Ένα παράδειγμα πεφωτισμού στο εσωτερικό περιβάλλον της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Μεγάλης Αικατερίνης.

Θα ακολουθήσει ένα ρεσιτάλ με επιλεγμένο ρεπερτόριο συσχετισμένο με τις διαλέξεις, με την mezzo σοπράνο Ρόζα Πουλημένου και την πιανίστα Μαριλένα Ελούλ, με τη σύνθεση ενός ποιήματος αφιερωμένου στον Π. Μελισσηνό από τον Δρ. Σ. Δεληγγιανόπουλος.

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021

20:30

Είσοδος στην εκδήλωση με την επίδειξη πρόσκλησης

 

 

Να σημειωθεί πως οι διοργάνωση είναι των ομιλητών και δεν τελεί υπό την αιγίδα του Μουσείου του Αχιλλείου, όπως διευκρίνησε ο Τ. Διαβάτης στην “Κ.Σ.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!