Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Αλεξάκης: Υποβάθμιση και παρακμή

Απαράδεκτες και τριτοκοσμικές, χαρακτήρισε τις εικόνες, που δημοσίευσε το @kerkyrasimera  συνοδευόμενες από καταγγελία συμπολιτών μας, σχετικά με τα λύματα που κατέκλυσαν τις αυλές σπιτιών στην περιοχή Αγίου Πέτρου στον Κάβο, ο υποψήφιος δήμαρχος νότιας Κέρκυρας Αλεξανδρος Αλεξάκης.

 

Η ανακοίνωση Αλεξάκη

Η επί τρία χρόνια  ολιγωρία της δημοτικής αρχής αλλά και της διοίκησης της ΔΙΑΔΕΔΥΑΚ, προκαλεί το κοινό αίσθημα, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που απειλεί την δημόσια υγεία και την εικόνα βέβαια της εν λόγω περιοχής που φιλοξενεί αρκετούς επισκέπτες.

Όλα συνηγορούν στο ότι η αδιαφορία και απραξία των θεσμικών εκπροσώπων της Νότιας Κέρκυρας, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του Νότου, οι οποίοι δηλώνουν ανήμποροι πλέον να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις με τις οποίες τους φέρνει αντιμέτωπους η απόλυτη ανικανότητα της δημοτικής αρχής.

Δεν μπορούμε να συζητάμε για την αναπτυξιακή προοπτική της Νότιας Κέρκυρας όταν ηθελημένα και μεθοδευμένα, απαξιώνεται από πολλαπλούς κακούς χειρισμούς της τελευταίας τετραετίας.

Οι αστοχίες μιας μικρής ομάδας ανθρώπων δεν είναι δυνατόν να κρατούν σε ομηρία τους κατοίκους του Νότου, ως πολίτες β’ κατηγορίας. Διεκδικούμε ίση μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες για ποιότητα ζωής, ανάπτυξη και ευημερία, με συντονισμένο σχέδιο και όραμα.

Αντί να μένουμε παθητικοί όταν τα λύματα θάβουν τις αυλές μας, μολύνοντας το έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, ας επιλέξουμε να θάψουμε στην λήθη τις φιλοδοξίες για συνέχιση του καταστροφικού έργου,  όσων οδήγησαν την Νότια Κέρκυρα στην υποβάθμιση και την παρακμή.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!