Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Μαρία-Ειρήνη Μάμαλου υποψήφια με Μερόπη Υδραίου

Μια ακόμα υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές, ανακοινώθηκε απο το γραφείο της, υπο τη Μ. Υδραίου, δημοτικής παράταξης “Κερκυραίων Δήμος”.

H ανακοίνωση

‘’ Οι νέοι μπροστά- Η Μαρία-Ειρήνη Μάμαλου υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου.’’

Στην Κέρκυρα του 2028, πρωταγωνιστές θα είναι οι νέοι άνθρωποι.

Μια εξαιρετική, νέα επιστήμων, η Μαρία-Ειρήνη Μάμαλου, Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση και μεταπτυχιακές  στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων, θα είναι υποψήφια με την μεγάλη παράταξη της  Μερόπη Υδραίου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Γεννημένη το 1992, η Μαρία-Ειρήνη Μάμαλου έχει ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον. Πιστεύει ότι η αναπτυξιακή διαδικασία και η υλοποίηση έργων πρέπει να έχουν περιβαλλοντικό πρόσημο.

Η Μαρία-Ειρήνη Μάμαλου αναφερόμενη στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αλλά και στην απόφαση της, τονίζει:

‘’ Η Μερόπη Υδραίου ανοίγει το δρόμο σε νέους ανθρώπους, εμπιστεύεται νέους που έχουν όνειρα αλλά και θέληση.

Το σχέδιο Κέρκυρα 2028 έχει ως σημείο αναφοράς τους νέους, που θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν, να δημιουργήσουν και να κάνουν οικογένεια στον τόπο τους.

Συνδέεται με μεγάλες και βαθιές αλλαγές στο αστικό περιβάλλον αλλά και στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχω και εγώ, με τον ενθουσιασμό ενός νέου ανθρώπου, τις ιδέες μου αλλά και με μεγάλη όρεξη να προσφέρω στον τόπο μου.

Η Μερόπη Υδραίου, από την πλευρά της, επισημαίνει:

‘’ Ανοίγουμε το δρόμο στους νέους ανθρώπους. Η Κέρκυρα του 2028 είναι δική τους υπόθεση. Η παράταξη μας δεν έχει ανοίξει μόνο την αγκαλιά της σε ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, δίνει βήμα, ρόλο και φωνή στους νέους ανθρώπους. Προχωράμε μπροστά, κοιτάμε μπροστά. ‘’

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!