Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΑΣΚΕΤ: H K21 του ΙΟΝΙΟΥ Πρωταθλήτρια ΒΔ Ελλάδας

Το πρώτο του πρωτάθλημα U21 της ΕΣΚΑΒΔΕ πανηγύρισε  το βράδυ της Παρασκευής (8/3) ο Ιόνιος Κέρκυρας επικρατώντας με 74-56 του Vikos Φalcons στο μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Ηγουμενίτσας.

 

Από 20 πόντους σημείωσαν Στεμπάρης και Σπίνουλας από τους Φαίακες με τον Τσιτσέ να τους ακολουθεί έχοντας 17. Από τους Γιαννιώτες 17 είχε ο Αποστόλου και 15 ο Τουτουζάς.  Από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του coach Δεσύλλα είχαν την πρωτοκαθεδρία με το δίδυμο ψηλών, Στεμπάρης και Τσιτσές, να κάνουν τη διαφορά μετρώντας ήδη από 11 και 9 πόντους αντίστοιχα με το σκορ στο 10΄ να είναι 25-13. Ο Σπίνουλας μπήκε στην εξίσωση (10 πόντοι στη δεύτερη περίοδο) με τους τυπικά φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν με 45-26 στο 20΄. Στην αντίπερα όχθη ο Αποστόλου είχε τους μισούς πόντους της ομάδας του στο πρώτο μισό (13 από τους 26).  Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Ιόνιο Κέρκυρας να ανοίγει ακόμα περισσότερο τη διαφορά (64-39 στο 30΄) και το τελικό 74-56 να του δίνει το πρώτο πρωτάθλημα U21 της ΕΣΚΑΒΔΕ. Από την άλλη ο Vikos Φalcons κατάφερε για 3η συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης και τις δύο προηγούμενες είχε κατακτήσει την κούπα.

 

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 26-45, 39-64, 56-74

Διαιτητές: Καννής-Ντάγκας

Vikos Φalcons (Κολιγιώτης-Καΐκας): Χρηστάκης 4, Αλιπράντης 2, Μάρκου, Αποστόλου 17(2), Καΐκας 4(1), Μπούκας, Καρβούνης Στ. 2, Ντούτσης 3(1), Μητσιόκας 9(1), Τουτουζάς 15(3), Καρβούνης Σταυρ., Λιάσκας

Ιόνιος Κέρκυρας (Δεσύλλας-Κοντογιάννης): Αγιούς 2, Μπιζιάνης, Τσιτσές 17, Σπίνουλας 20(3), Λέισος, Χονδρογιάννης, Στεμπάρης 20, Κατσαρός 8(2), Μουρμούρης, Βαζούκης Φ. 3, Μητρόπουλος, Ρουμελιώτης 4

Να σημειωθεί ότι ο Ιόνιος Κέρκυρας θα λάβει μέρος ως πρωταθλητής της ΕΣΚΑΒΔΕ στη Β΄ Φάση του πρωταθλήματος U21 της ΕΟΚ. Θα βρίσκεται στο Βόρειο όμιλο όπου θα αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες με το νικητή του ζευγαριού ΑΚΠΚ Νεάπολη ή ΑΣ Αετός Φιλύρου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!