Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Υδραίου στην πίτα εργαζ. ΟΤΑ: “Η επιτυχία είναι ομαδική δουλειά, θα πάμε μπροστά παρά τις ελλείψεις”

Παρουσία της δημάρχου Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Μ. Υδραίου και δημ. συμβούλων έγινε σήμερα η κοπή της πίτας του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας. Στην ομιλία της η κ. Υδραίου αφού τόνισε ότι η επιτυχία στην εύρυθμη λειτουργία ενός δήμου δεν έρχεται μεμονωμένα, αλλά με τη συνδρομή των εργαζομένων, στάθηκε και στις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό.

«Στις περισσότερες υπηρεσίες ,στο 80% υπάρχει έλλειψη προσωπικού εξειδικευμένων και εκπαιδευμένων στελεχών και αυτό είναι κατανοητό απόλυτα.  Αλλά με φιλότιμο και την προσπάθεια όλων μαζί πρέπει να πάμε ένα βήμα μπροστά τον Δήμο. Είμαστε καταδικασμένοι να επιτύχουμε και θα επιτύχουμε όλοι μαζί. Μεμονωμένα δεν γίνεται. Ή θα επιτύχουμε όλοι μαζί ή όλοι μαζί θα αποτύχουμε.  Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε» ανέφερε.

 Ο Στ. Κορφιάτης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας μεταξύ άλλων δήλωσε: ‘’Έπρεπε να διαχειριστούμε μία πρωτόγνωρη  διαδικασία που ήταν για μας η διάσπαση του ενιαίου Δήμου.

Σώθηκε η ιστορία κατά 95%, με πολλές παρεμβάσεις, συναντήσεις  με Υπουργεία τότε,  κλειστά, πόρτες κλειστές και να πρέπει μόνοι μας  να διαχειριστούμε μία κατάσταση. Ακόμα και για το αυτονόητο που ήταν ακόμα η μισθοδοσία μας, ακόμα και η μισθοδοσία των 3 Δήμων».

Από την άλλη τόνισε ότι στην ουσία η ομοσπονδία των ΟΤΑ «ήταν ο  μόνος δημόσιος τομέας στα χρόνια του μνημονίου που κατάφερε μέσα από αγώνες και προσλήφθηκαν στην τοπική αυτοδιοίκηση 8.500 κόσμος. Αυτό το παίρνουμε πάνω μας  γιατί ήμασταν μόνοι μας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!