Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mε μεγάλη επιτυχία το 13o Φεστιβάλ της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, το 13o Φεστιβάλ της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιελάμβανε ένα μεγάλο και ποιοτικά υψηλό φάσμα καλλιτεχνικών εκθέσεων, εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δράσεων, το οποίο πλαισίωσαν καλεσμένοι, επισκέπτες και καλλιτέχνες από όλους τους χώρους (Μουσική, Εικαστικά, Θέατρο, Χορός), καθώς και το διήμερο Παγκόσμιο Συνέδριο DCAC-2019 του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας.
Το Φεστιβάλ ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Μαΐου με τα Εγκαίνια της Έκθεσης του Βασίλη Αλεξάνδρου, Αριστούχου Φοιτητή Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας. Χαρακτηριστικό αυτής της χρονιάς ήταν οι συνεργασίες με πολιτιστικούς φορείς της πόλης της Κέρκυρας, όπως το Δημοτικό Θέατρο και την Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας, σε μια προσπάθεια να ενωθούν όλες οι μορφές της Τέχνης, της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, δημιουργώντας ένα μεγάλο καλλιτεχνικό μωσαϊκό με τεράστιο ενδιαφέρον το οποίο παρακολούθησαν πάρα πολλοί φοιτητές και μεγάλο τμήμα της κοινωνίας της Κέρκυρας, με κυριότερους εκπρόσωπους τον Δήμαρχο της Κέρκυρας Κωσταντίνο Νικολούζο, την Δ. Ρηγάκου Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας και τον Χρήστο Άνθη Διευθυντή Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

Microsoft Word – Δελτίο Τύπου 3.docx


Για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης εργάσθηκαν εντατικά για πολλούς μήνες μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθηγητές, φοιτητές εθελοντές του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και μεγάλο μέρος του διοικητικού και τεχνικού προσωπικού του Ιδρύματος. . Με την βοήθεια όλων και την διάθεση για συνεργασία και εξωστρέφεια, που χαρακτηρίζει τον θεσμό του Φεστιβάλ Οπτικοακουστικής Τέχνης, θα έχουμε πάντα τα ποθητά αποτελέσματα.
“Ευχαριστούμε τους Τοπικούς Φορείς και τα ΜΜΕ για την στήριξη, όπως επίσης και τους Χορηγούς μας: τον Δήμο Κέρκυρας, την Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας, την Εφορία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, το ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ Κέρκυρας, την Ιόνιο Βουλή, την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Κέρκυρας, την ΕΡΤΚέρκυρας, All About Festivals.gr, Κύμα FM, corfuland.gr, Start tv, Corfu TV, Corfu Wall, το Πολύτεχνο, τον κ. Σπύρο Σκόρδο και το Garage 21” αναφέρουν οι διοργανωτές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!