Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κορωνάκη-Σαμοϊλης: Να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή απο το Περιφερειακό Ιονίων

Nα αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή απο το περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων ζητούν οι παρατάξεις “Αντικαπιταλιστική Αριστερά” και “Ανυπότακτο Ιόνιο”.

Αναλυτικά:
Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά

Μετά την καταδικαστική απόφαση της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης , είναι αυτονόητο ότι τα μέλη της και τα μέλη των παρατάξεων που στηρίχτηκαν από τη Χρυσή Αυγή δεν μπορούν να κατέχουν θέσεις αιρετών στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Καλούμε την Περιφερειάρχη, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων να ξεκινήσουν άμεσα τη διαδικασία της αποπομπής των εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο από το όργανο αυτό, να μην προσκαλούνται πλέον, να μη συμμετέχουν στις συνεδριάσεις οι παρόντες σύμβουλοι και να αποκλειστούν αναπληρωματικοί του συνδυασμού τους.
Ζητάμε επίσης κατά την επόμενη συνεδρίαση να πάρει πολιτική απόφαση το Περιφερειακό Συμβούλιο για την αποπομπή των παρόντων και τον αποκλεισμό μελλοντικών εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο από το όργανο αυτό καθώς και μη αποδοχή του τεχνάσματος της ανεξαρτητοποίησης.

Το Ανυπότακτο Ιόνιο

Το «Ανυπότακτο Ιόνιο» μετά και την καταδικαστική απόφαση, σε βάρος της «Χρυσής Αυγής», ως εγκληματικής οργάνωσης, ζητά από το προεδρείο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τον Πρόεδρο, το Περιφερειακό Συμβούλιο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και την Περιφερειάρχη, την αποπομπή των Περιφερειακών Συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής» από το Περιφερειακό Συμβούλιο, τις επιτροπές και από οιανδήποτε δραστηριότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Τέλος στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να τεθεί ως πρώτο θέμα η αποπομπή των μελών της «Ελληνικής Αυγής»
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Για το
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΙΟΝΙΟ
Στέφανος Σαμοίλης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!