Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κριτική για την ανακαίνιση μπάνιου από την Dynamic Group

Η κατάσταση με το μπάνιο του σπιτιού μου, είχε φτάσει στο απροχώρητο, έπρεπε να προχωρήσω σε μια άμεση ανακαίνιση μπάνιου οπωσδήποτε, γιατί τα νερά λίμναζαν και η υγρασία έκανε πάρτι. Τα μερεμέτια που έκανα μόνος μου δυστυχώς δεν βοήθησαν, αντίθετα επιδείνωσαν την κατάσταση και έκαναν το μπάνιο μου να μην είναι λειτουργικό πλέον.

Η εταιρεία που πρωταγωνιστεί στις ανακαινίσεις όλων των χώρων είναι η Dynamic Group. Αποτελείται από διαφορετικές εταιρείες με αναβαθμισμένες υπηρεσίες που πλέον συνιστούν έναν πανίσχυρο όμιλο, απόλυτα ειδικό στις ανακαινίσεις κάθε χώρου με τις όποιες ιδιαιτερότητες.

Στο https://www.dynamicgroup.gr/ είναι δημοσιευμένες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικές με την ανακαίνιση σπιτιού. Αλλά εμένα με ενδιέφερε, προς το παρόν να βρω λεπτομέρειες σχετικά με την ανακαίνιση μπάνιου που προτίθεμαι να κάνω.

Ό,τι χρειαζόταν να ξέρω το εντόπισα στο https://www.dynamicgroup.gr/anakainisi-mpaniou/ Με το που μπαίνεις στο σύνδεσμο υπάρχει ένας οδηγός με τις προδιαγραφές που πρέπει να πληροί ένα σύγχρονο μπάνιο, και με μια σύντομη περιγραφή ξεκαθάριζαν ότι αναλαμβάνουν να στήσουν ένα πλήρως λειτουργικό μπάνιο από την αρχή και με εγγύηση πολλών χρόνων.

Μετά τα απαραίτητα ραντεβού με τους υπεύθυνους της Dynamic Home, για τη σχεδίαση και τον προγραμματισμό των εργασιών, ανέλαβαν όλη την ευθύνη για την έκδοση της απαραίτητης άδειας και καθόρισαν τον υπεύθυνο εργοδηγό της ανακαίνισης μου.

Δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι εργασίες και όταν ξεκίνησαν όλα φαινόντουσαν να λειτουργούν άψογα. Οι τεχνίτες σεβόντουσαν το ότι δούλευα από το σπίτι, οπότε προσπαθούσαν να είναι διακριτικοί και να μη με επιβαρύνουν. Οι εργασίες λειτουργούσαν αλυσιδωτά, δηλαδή με το που τελείωνε η μία εργασία από το ένα συνεργείο, ο εργοδηγός φρόντιζε να έρθει το επόμενο συνεργείο, ώστε να μη χάνουν χρόνο και να τηρείται αυστηρά το χρονοδιάγραμμα, τόσο για εμένα, αλλά και για αυτούς, ώστε να απελευθερώνονται οι εργαζόμενοι και να προχωρούν στο επόμενο έργο. Αυτό που με ενθουσίασε ήταν ότι την ευθύνη για το έργο την είχε αποκλειστικά ο εργοδηγός του έργου, που έλεγχε συνεχώς αν όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα και με ενημέρωνε για την πορεία των εργασιών.  Η Dynamic Group ήταν η μόνη υπεύθυνη για το έργο μου σε περίπτωση που πήγαινε κάτι στραβά.

Και όμως όλα κύλησαν ομαλότατα. Όλα τα προϊόντα που είχαμε παραγγείλει ήταν στην ώρα τους στο σπίτι μου και ήταν έτοιμα για τοποθέτηση. Όταν τελείωσαν οι εργασίες , με την πρώτη ματιά το μπάνιο μου φαινόταν πολύ μεγαλύτερο, αν και είχαμε κάνει μόνο εσωτερική αλλαγή διαρρύθμισης. Το αποτέλεσμα ήταν ακόμα καλύτερο από αυτά που έβλεπα και χάζευα στο https://www.dynamicgroup.gr/anakainisi-mpaniou/  Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα είχα έναν τέτοιο χώρο στο σπίτι μου. Όλα τα είδη υγιεινής κούμπωσαν στο μπάνιο μου απόλυτα, λες και ήταν φτιαγμένα για το δικό μου μπάνιο. Οι άνθρωποι της Dynamic Group έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να δημιουργήσουν ένα μπάνιο που ούτε στα όνειρα μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχω. Αφού είδα, λοιπόν, ότι η Dynamic Group μπορεί να πραγματοποιήσει το ακατόρθωτο σκέφτομαι να ζητήσω και μια προσφορά για τη συνολική ανακαίνιση του σπιτιού μου.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!