Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Διαμαρτυρήθηκαν οι δικηγόροι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Στην πανελλαδική διαμαρτυρία των δικηγόρων της χώρας συμμετείχε με απόφαση των μελών του και ο Δικηγορικός Σύλλογος της Κέρκυρας. Οι δικηγόροι του νησιού συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς διαμαρτύρονται για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών, καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου.

Σύνθημά τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Καλούδη,  «Ασφαλής υγειονομική και δικονομική λειτουργία της Δικαιοσύνης – Η αξιοπρέπεια των δικηγόρων είναι αδιαπραγμάτευτη» για την διεκδίκηση των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων που έχει θέσει με τις αποφάσεις της η Ολομέλεια. Δηλώσεις, έκανε ο κ. Καλούδης στο kerkyrasimera.gr

Να σημειωθεί πως κατά τη διαμαρτυρία, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας (μάσκα, απόσταση 1,50μ.-2μ. του ενός από τον άλλον κλπ.)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!