Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Συντάξεις Μαΐου: Από Παρασκευή 23/4 αρχίζουν οι πληρωμές

Στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των συντάξεων Μαΐου. Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι θα αρχίσουν να βλέπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από την Παρασκευή 23 Απριλίου.

Η αρχή θα γίνει με τις συντάξεις του πρώην ΙΚΑ που θα πιστωθούν σε δυο διαφορετικές ημέρες. Οι πληρωμές θα γίνουν ανάλογα με τον ΑΜΚΑ των συνταξιούχων. Η καταβολή των χρημάτων σε όλους τους δικαιούχους θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 29 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε την πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων την ίδια ημέρα σε μόνιμη βάση.

Μετά την απόφαση στην συνεδρίαση της 8ης Απριλίου το πρόγραμμα πληρωμών των συντάξεων έχει ως εξής:

  • Στις  23 Απριλίου 2021, ημέρα  Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις  26 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Aπριλίου 2021, την Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 
  • Στις 29 Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.

*απο economistas.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!