Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Στίβος: Πρωτιές για Μαντζουρογιάννη-Καρύδη & Μονόπωλη

Με κερκυραϊκές διακρίσεις σε δύο ημερίδες κλειστού στίβου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπήκε ο Φεβρουάριος.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο μίτινγκ των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα οι αθλητές του Κερκυραϊκού πρώτευσαν στα αγωνίσματα, που συμμετείχαν. Η Σπυριδούλα Καρύδη με επίδοση 6.05 στο μήκος Γυναικών, ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης με άλμα 7.49μ στο μήκος Ανδρών και ο Δημήτρης Μονόπωλης με άλμα 15. 43 στο τριπλούν Ανδρών. Και οι τρεις κερκυραίοι αθλητές έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Ιδιαίτερα ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, ο οποίος στις τρεις  προσπάθειες, που έκανε και μάλιστα με μικρή φορά (μόλις 10 μέτρων) άφησε υποσχέσεις ότι όχι μόνο είναι έτοιμος για νέο ατομικό ρεκόρ (7.69μ στον κλειστό & 7.74μ στον ανοιχτό), αλλά να «πετάξει» και στα 8 μέτρα. Την ίδια μέρα στο κλειστό προπονητήριο «Αναστασία Κελεσίδου» Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με τέσσερις συμμετοχές, ο κερκυραϊκός απολογισμός ήταν δύο δεύτερες και μία τρίτη θέσεις. Αναλυτικότερα ο 17χρονος αθλητής του ΑΟ Κέρκυρας Γιώργος Δόσης με άλμα 1.90μ κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ύψος Κ18 Ανδρών.

Την δεύτερη θέση στο επί κοντώ Κ18 Γυναικών κατέκτησε με άλμα 3.60μ η 16χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού Ηρώ Βραδή. Ενώ, τρίτος στη σφαιροβολία Κ18 Ανδρών με βολή 14.89μ κατετάγη ο 17χρονος αθλητής του Κερκυραϊκού Πέτρος Πουλής. Τέλος στους αγώνες συμμετείχε και η 16χρονη περυσινή πανελληνιονίκης Κ16 στο μήκος Μαριάνα Μουρτσινούδη, η οποία για πρώτη φορά δοκίμασε να αγωνιστεί στο τριπλούν και είχε επίδοση 11.02μ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!