Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνεδριάζει το ΔΣ Δήμου Β. Κέρκυρας 22-23 Ιουλίου

Σε Τακτική Συνεδρίαση (13η) προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κ.Κέρκυρας , στην αυλή του 1ου Σχολικού Κέντρου Θιναλίων στην Αχαράβη, στις 22 Ιουλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00.
Τα θέματα:
1. Τοπικό σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων (Εισηγητής: κ. Αδαμάντιος Σκορδίλης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου για θέματα Περιβάλλοντος, άμισθος Σύμβουλος του Δήμου)
2. Διαχείριση απορριμμάτων (Εισηγητές: κ. Δήμαρχος. κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και κ. Θεοφάνης Σκέμπρης)

Επίσης Τακτική Συνεδρίαση (14η) του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει στον ίδιο χώρο στις 23 Ιουλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων:

1. Ανακοινώσεις – Ερωτήσεις
2. Αίτημα για γνωμοδότηση σχετικά με την αναστροφή της παραχώρησης τμήματος γηπέδου, σύμφωνα με το άρθρο 173 του ΠΔ 14/1999 περίπτωση Ε-8 (ΦΕΚ Δ 580/1999), κατόπιν σχετικού αιτήματος της εταιρείας με την επωνυμία BOLENTACO LIMITED (Εισηγητής: κ. Κουτσούρης Χαρίτων)
3. Λήψη απόφασης για παράσταση Δικηγόρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Εισηγητής: κ. Κουτσούρης Χαρίτων)
4. Εκτέλεση απόφασης διάνοιξης μονοπατιού στην περιοχή ΣΟΥΚΙΑ πρώην Δήμου Κασσωπαίων (Εισηγητής: κ. Κουτσούρης Χαρίτων)
5. Υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ της ΠΕΔ-ΙΝ και των Δήμων των Ιονίων Νήσων για την υλοποίηση και αξιοποίηση του έργου CULTURALION (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Παπαδάτος)
6. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
7. Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού – Αναμόρφωση στοχοθεσίας (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
8. Κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (Εισηγητής: κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη)
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύναψη σύμβασης συνεργασίας με το συλλογικό σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών Αποβλήτων με την επωνυμία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.» (Εισηγητής: κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη)
10. Σύσταση νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Α.Τ.Ο.Π.Β.Κ.) Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (Επικαιροποίηση της με αριθμό 4-34/29.10.2019 απόφασης Δ.Σ.) (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
11. Συγκρότηση επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας παρακολούθησης και παραλαβής δημοσίων συμβάσεων για την προμήθεια οικοδομικών υλικών, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11β του ν. 4412/2016 (Εισηγητής: κ. Κουτσούρης Χαρίτων)
12. Συγκρότηση επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας παραλαβής του αντικειμένου δημοσίων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ 11δ του ν. 4412/2016 της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας – τμήμα Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος (Εισηγητής: κ. Κουτσούρης Χαρίτων)
13. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου: «Συντήρηση και αποκατάσταση δημοτικών οδών Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου» (Εισηγητής: κ. Κουτσούρης Χαρίτων)
14. Έγκριση παραχώρησης θέσης στάθμευσης ΑμεΑ (Εισηγητής: κ. Κουτσούρης Χαρίτων)
15. Αρτιότητες οικοπέδων

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!