Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Απαγόρευση απόπλου αλιευτικού σκάφους στην Κέρκυρα

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, ότι το αλιευτικό σκάφος “ΜΑΡΙΑ” Λ.Κ. 2501, βρίσκεται σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. δυτικά του λιμένα Αλύπα Παλαιοκαστρίτσας ν. Κέρκυρας, με δύο (02) επιβαίνοντες.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Τροχαίο στο λιμάνι της Σπηλιάς – Στο Νοσοκομείο ο ένας οδηγός

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και για την περιοχή απέπλευσαν το Ε/Π σκάφος “ΙΩΑΝΝΑ” Τ.Κ. 1561 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και το Α/Κ “ΖΟΡΜΠΑΣ” Ν.Κ. 981.

Το “ΜΑΡΙΑ” κατέπλευσε αυτοδύναμα, συνοδεία των ανωτέρω σκαφών, στον λιμένα Αλύπα Παλαιοκαστρίτσας, όπου προσέδεσε με ασφάλεια, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από τη Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω αλιευτικού μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!