Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει εμπράκτως το “Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι”

Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει και στηρίζει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων . Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων κ. Χ. Τόμπρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές .

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Αλέγρης με τον Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Στέλιο Σοφιανό τονίζοντας στην κ. Τόμπρου πως οι καιροί απαιτούν συνεργασίες , συμμαχίες , συμπράξεις. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά μέσα από δράσεις πολιτισμικού και κοινωνικού χαρακτήρα με κοινό στόχο την αναβάθμιση ολόκληρης της πόλης , την επισκεψιμότητα  , την αλληλεγγύη , την οικονομική τόνωση της αγοράς μας.

Συγκεκριμένα μέσα από τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου μας , μέσα από τις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων μας , μέσα από προωθητικές ενέργειες – δράσεις που θα αναλάβουμε να κάνουμε θα έχει ως αποτέλεσμα την τόνωση της εμπορικής κίνησης που εφέτος έχουμε ανάγκη ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά .

Έχουμε προτάσεις , σεβόμαστε τον τόπο μας ,στηρίζουμε την Κερκυραϊκή επιχειρηματικότητα . Για τους λόγους αυτούς :

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος , αποφάσισε να συμμετέχει και να στηρίξει το

“Χριστουγεννιάτικο παραμύθι” και τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων , την πιο χαρούμενη και δημιουργική περίοδο για μικρούς και μεγάλους .Με την συμμετοχή μας την ημέρα έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στις 10 Δεκεμβρίου 2022 θέλουμε να επικοινωνήσουμε ότι :

  • Αυτές τις γιορτές στηρίζουμε την τοπική αγορά , στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους
  • Κάνουνε τις Χριστουγεννιάτικές αγορές μας στα τοπικά καταστήματα της γειτονιάς μας που δίνουν δουλειά σε συμπολίτες μας .
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!