Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

΄Ηττα του ΑΟΚΚ στη Λάρισα στην πρεμιέρα της S.L.2

 

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Κέρκυρα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος στην Super League 2. Η κερκυραϊκή ομάδα, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης Λάρισας και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο αιφνιδιάστηκε στις αρχές των δύο ημιχρόνων και βρέθηκε με δύο γκολ διαφορά πίσω στο σκορ και το μόνο, που πέτυχε ήταν να μειώσει το σκορ πέντε λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης.

Η εικόνα του ματς

Παιχνίδι με λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά με διαφορά ποιότητας στις δύο ομάδες με τον Απόλλωνα να ελέγχει το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Μάλιστα ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Στο 7′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0. Ο Απόλλωνας έκρυψε την μπάλα με τον Τασιούλη να συγκλίνει στον άξονα εκτός περιοχής, να σπάει στον Μπαστακό, αυτός κάθετα στον Τασιούλη που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκουστάβο που σε κενή εστία με πλασέ έγραψε το 1-0.

Από εκεί και έπειτα υπήρξε μεγάλο χρονικό διάστημα για να δούμε κάποια αξιόλογη φάση.

Η Κέρκυρα έδωσε το παρόν στο 23. Ο Ενγκάν έκανε την προσπάθεια από δεξιά και παράλληλη σέντρα όμως ο Καρατάσιος πρόλαβε τον Γεωργακόπουλο και έδιωξε σε κόρνερ. Πριν λήξει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42′ όταν από φάουλ του Νούσιου, ο Χατζής που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ο Απόλλωνας μπήκε ορεξάτος στο δεύτερο και καθάρισε το ματς. Στο 47′ ωραία προσπάθεια του Γκουστάβο από αριστερά, έκανε το παράλληλο συρτό γύρισμα, ο νεοεισελθόν Ναζίμ έκανε το κοντρόλ έφτασε μέχρι το ύψος του πέναλτι και πλάσαρε για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς.

Στο 49′ η κάθετη του Νούσιου για τον Γκουστάβο βρήκε τον Βραζιλιάνο σε θέση τετ-α-τετ όμως ο Κολιοφούκας τον «νίκησε» στην προσωπική του μονομαχία.

Στο 56′ κάθετη πάσα του Ναζίμ για τον Μπαστακό που προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα όμως ο Κολιοφούκας πήρε σωστά τα μέτρα και απέκρουσε την μπάλα πριν σκοράρει ο επιθετικός του Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας έχασε και νέα ευκαιρία στο 70′. Ο Καμπέρης έκανε τη σέντρα από αριστερά, έγινε λάθος στο κέντρο της άμυνας, ο Τασιούλης βρέθηκε ανενόχλητος στην μικρή περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Κι επειδή οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ουσία η Κέρκυρα μείωσε στο σκορ στο 85′ όταν ο Παυλής με μακρινή πάσα βρήκε τον Ενγκάν, αυτός πήρε μέτρα και με διαγώνιο συρτό σουτ νίκησε τον Γκέκα για το 2-1.

Κάρτες: 3′ Γκουστάβο, 19′ Καρίκι, 86′ Κουρτεσιώτης / 22′ Γεωργακόπουλος, 35′ Ενγκάν, 39′ Πιαστόπουλος

Απόλλων Λάρισας (Α. Μπελά): Γκέκας, Τασιούλης(78′ Μπρέμπος), Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Καρίκι (46′ Ναζίμ), Γκουστάβο, Νούσιος (65′ Καμπέρης), Μπαστακός.

Κέρκυρα (Λ. Βόκολος): Κολιοφούκας (62′ Βουτσελάς), Γενιτσαρίδης, Πεντράο (46′ Ζερβόπουλος), Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Πιαστόπουλος (52′ Παυλής), Γεωργακόπουλος, Μίσκου, Ενγκάν.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας).
Βοηθοί: Δέτση (Αθηνών), Πριόνας (Εύβοιας).
4ος: Μαχαίρας (Αθηνών).

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!