Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Άλλο ένα εργομετρικό τεστ για τους κωπηλάτες του ΝΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (4/2/22) στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ, η δεύτερη δοκιμασία εργομετρικών της χρονιάς για τους αθλητές-τριες των  τμημάτων κωπηλασίας εφήβων-παίδων & ανάπτυξης  του ΝΑΟΚ

Τα εργομετρικά τεστ (το πρώτο για το 2022 είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο μήνα)  διοργανώνει ανά σωματείο πανελλαδικά η Κωπηλατική Ομοσπονδία και είναι  προαπαιτούμενα  για την συμμετοχή των αθλητών-τριων στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί 26-27 Φεβρουαρίου 2022, στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο στον Σχινιά. 

 Ενώ, οι κατηγορίες Ανάπτυξης περνούν την δοκιμασία προκειμένου να αξιολογηθεί η συμμετοχή τους στο Κοινόβιο, που διοργανώνει η ΕΚΟΦΝΣ. Το τεστ για τους κωπηλάτες του ΝΑΟΚ έγινε υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Ανάπτυξης Απόστολου Γκουντούλα. Επίσης το παρακολούθησε  ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ & αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Δημουλής καθώς και ο έφορος του κωπηλατικού τμήματος Σπύρος Σπιτιέρης.  Την ευθύνη των 22 αθλητών-τριών, που συμμετείχαν στο τεστ  είχε ο σωματειακός προπονητής Γιώργος Νοταρόπουλος.

 

ΓΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

ΣΠΙΤΙΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΣΩΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΜΠΟΥΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΡΗΣ ΦΟΙΒΟΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΕΛΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΡΕΒΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝΑΣ

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΖΕΡΒΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΛΙΝΤΟΒΟΗ ΙΣΜΗΝΗ

ΔΙΑΒΑΤΗ ΕΛΕΝΑ

ΦΕΡΟΥΣΗ ΕΛΙΑ

ΜΠΟΥΖΗ ΕΛΠΙΔΑ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!