Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αστέρας Πετριτή συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του

Ο Αστέρας Πετριτή κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, που είναι σε εξέλιξη, συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Γ΄Εθνική.

Έτσι μετά τις προσθήκες των Νίκου Μεντή, Άγγελου Κουρτελέση & Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, τώρα ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας με τον μεσοαμυντικό Δημήτρη Κουκουλέκη. Ο νεοαποκτηθείς είναι γεννημένος το 2000 στη Θεσσαλονίκη και παρά το νεαρό της ηλικίας έχει πολλές παραστάσεις από την κατηγορία, αφού έχει αγωνιστεί  σε Αγροτικό Αστέρα, Κιλκισιακό, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Καλλικράτεια, Λύκους Δήμου Παύλου Μελά, Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Εδεσσαϊκό, ενώ φέτος επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο ξεκίνησε τη σεζόν στην Γ΄Εθνική.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!