Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Κερκυραϊκός αποκτά εμπειρίες στη Β’ Εθνική χάντμπολ

Στην Κοζάνη ταξίδεψε ο Κερκυραϊκός ΓΣ για τον αγώνα με τον τοπικό ΑΟ Κοζάνης, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 41-19.
Για τον αγώνα, που έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου Β Εθνικής, ο γενικός συντονιστής του τμήματος χάντμπολ του ΚΓΣ Νίκος Πέρρος, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η νεανική μας ομάδα με μέσο όρο 16 ετών με την συμμετοχή της σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα είχε και έχει έναν μοναδικό στόχο: την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών για τους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές μας που σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν μόνο τους 4-5 αγώνες με παιδιά της ηλικίας τους στην περιοχή και σε μέτριο έως χαμηλό επίπεδο. Διαχειριζόμαστε τα μεγάλα σκορ εις βάρος μας προβάλλοντας στην συζήτηση με τους αθλητές μας τα θετικά στοιχεία που προκύπτουν από αυτά. Το διετές πλάνο μας για συμμετοχή στην Β εθνική , με αυτά τα νεαρά παιδιά θα το υποστηρίξουμε και είμαστε σίγουροι για το θετικό μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα που έχει σχέση και με το μέλλον του Κερκυραϊκού χάντμπολ».
Τα πεντάλεπτα
4-1, 9-2, 13-5, 16-6, 19-8, 23-9 (ημίχρονο), 28-9, 31-12, 34-12, 37-14, 39-15, 41-19.

Με τον Κερκυραϊκό (Τριβυζάς) αγωνίστηκαν οι Κουρτέσης 3, Μεσημέρης, Καλούδης- Πετράκης, Μπάμπουρας 4, Χατζηπαρασίδης, Παγιατάκης 1, Ζέρβας 3, Ντούκο 5, Αγαθός 2, Μπούτης, Σπίγγος, Κοντογιώργης, Κυριακίδης 1

Β΄ Ανδρών- 4ος όμιλος
Η 4η αγωνιστική
Α.Ο Ιωαννίνων – Αγριά Βόλου 24-24
Α.Ο Κοζάνης – Κερκυραϊκός ΓΣ 41-19
Α.Ο.Α Καστοριάς – Άρτα Handball 28-21
Η βαθμολογία (4αγ)
ΑΟ Κοζάνης 8
ΑΟ Ιωαννίνων 6
ΑΟΑ Καστοριάς 2
Άρτα Η 2
Αγριά Βόλου 2 *
Κερκυραϊκός 0*
Σημείωση: O αγώνας της 3ης αγωνιστικής Κερκυραϊκός – Αγριά Βόλου θα διεξαχθεί 11/1/2020

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!