Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Νεοχώρι αγώνας μπάσκετ & μαζορέτες

Την περασμένη Κυριακή (5/2/23) στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Νεοχωρίου Λευκίμμης πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του Πήγασου Νότιας Κέρκυρας και του Φαίακα στο πλαίσιο του περιφερειακού πρωταθλήματος Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ) της κατηγορίας Παμπαίδων.

Το σωματείο της Νότιας Κέρκυρας φρόντισε να ζεστάνει το ψυχρό χειμωνιάτικο κλίμα, μετατρέποντας τον αγώνα σε γιορτή. Σε αυτό συνέβαλαν  οι μαζορέτες του Χορευτικού Ομίλου Περιβολίου.

Διαφορετική νότα…

Ο Πήγασος Νότιας Κέρκυρας, όπως συνηθίζει ενημέρωσε για την εκδήλωση, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο: “Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα την Κυριακή και εμείς δώσαμε αγώνα για το πρωτάθλημα Παμπαίδων στο ανοικτό μας γήπεδο στο Νεοχώρι με αντίπαλο τον Φαίακα,ο οποίος επικράτησε με 22-49. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των 2 ομάδων για την προσπάθεια παρά την πολύ χαμηλή θερμοκρασία και τον ψυχρό αέρα. Ευτυχώς, είχαμε ηλιοφάνεια αλλιώς δε θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας. Πριν τον αγώνα έδωσαν μια διαφορετική νότα οι μαζορέτες του Χορευτικού Ομίλου Περιβολίου παρουσιάζοντας το πρόγραμμά τους παρά το δριμύ ψύχος. Τουλάχιστον οι ευχαριστίες μας είναι θερμές και ελπίζουμε να τις φιλοξενήσουμε ξανά σε καλύτερες συνθήκες”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!