Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Άνοιγμα Επιχείρησης – Πως Μπορεί ένας Δικηγόρος να Βοηθήσει

Στις μέρες μας, το άνοιγμα νέων επιχειρήσεων είναι ένα συχνό φαινόμενο, καθώς παρατηρούμε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά εργασίας. Έτσι πολλές νέες, φρέσκιες και έξυπνες ιδέες παρουσιάζονται στο καταναλωτικό κοινό, που είναι ανοιχτό στο να επισκέπτετε νέα καταστήματα.

Μια επιχείρηση δεν απέχει και πολύ από ένα ζωντανό οργανισμό, καθώς χρειάζεται γερές βάσεις και εφόδια ώστε να αναπτυχθεί σωστά. Σίγουρα μια επιχείρηση χρειάζεται αγάπη και πάθος για το αντικείμενο εργασίας, στόχοι αλλά και ένα ουσιαστικό όραμα. Φυσικά, το πιο σημαντικό από όλα είναι να γίνει η αρχή, δηλαδή να μπορέσει κανείς να “χτίσει” από το μηδέν τη νέα εταιρεία και να την αναπτύξει. Αν και εσείς θέλετε να κάνετε αυτό το νέο εγχείρημα, τότε είναι καλό να βρείτε τον καλύτερο δικηγόρο που μπορεί να σας στηρίξει στο άνοιγμα της νέας σας επιχείρησης.

Πως ακριβώς μπορεί ένας αξιόπιστος δικηγόρος να σας βοηθήσει σε αυτή τη προσπάθειά σας; 

Στο kerkyrasimera  θα λύσετε όλες τις απορίες σας ως προς τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει ένας δικηγόρος για το άνοιγμα της νέας σας επιχείρησης.

  1. Σύσταση εταιρείας στην Ελλάδα

 

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο αξίζει να επισκεφτείτε μια δικηγορική εταιρεία, όπως είναι η δικηγορική εταιρεία Oikonomakis Law, είναι πως θα μπορέσει να σας δώσει όλες τις συμβουλές και να αναλάβει τις νομικές διαδικασίες για το άνοιγμα της επιχείρησής σας, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε. Αν λοιπόν επιθυμείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση στην χώρα σας αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε και τι ακριβώς να προσέξετε για να μην έχετε κανένα πρόβλημα, είναι καλό να προσλάβετε έναν δικηγόρο, ο οποίος έχει τις κατάλληλες γνώσεις και θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει όχι μόνο στη διαδικασία της σύστασης αλλά και έπειτα κατά τη διάρκεια λειτουργίας της επιχείρησης. Σίγουρα ένας νομικός σύμβουλος γνωρίζει τους νόμους και όλες τις προϋποθέσεις για να ανοίξει μια επιχείρηση σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.

  1. Σύσταση εταιρείας στο εξωτερικό

 

Ακόμα και αν ονειρεύεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση σε κάποια χώρα του εξωτερικού, ένας έμπειρος δικηγόρος μπορεί να σας βοηθήσει. Υπάρχουν πολλές δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα, που ειδικεύονται στη σύσταση εταιρείας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο. Ένας καλός και έμπειρος δικηγόρος που γνωρίζει τα διεθνή πρότυπα και τους νόμους, θα μπορέσει να σας προσφέρει όλες τις σωστές συμβουλές για το πως θα ξεκινήσετε νόμιμα τη νέα σας επιχείρηση αλλά και το πως μπορείτε να εγκατασταθείτε ως πολίτες στο εξωτερικό. 

  1. Βοήθεια για εύρεση γραφείων 

 

Τέλος σε κάτι ακόμα που μπορεί να φανεί χρήσιμος ένας δικηγόρος όσον αφορά το άνοιγμα της επιχείρησής σας, είναι γιατί μπορεί να σας βοηθήσει στο να βρείτε το κατάλληλο εργασιακό χώρο για τη νέα σας εταιρεία. Στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί εξειδικευμένοι δικηγόροι στα ακίνητα που αναλαμβάνουν τις νομικές υπηρεσίες για την αγορά την ενοικίαση ενός βολικού και όμορφου χώρου εργασίας. Ακόμα και αν μια επιχείρηση λειτουργεί εξ’ολοκλήρου από το διαδίκτυο, ένας δικηγόρος μπορεί να προβεί σε όλες τις διαδικασίες ώστε όλα να είναι νόμιμα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!