Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Άφησέ με”: Το νέο τραγούδι του Κερκυραίου Κώστα Ξυλά

Ο Κώστας Ξυλάς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Άφησέ με” ένα τραγούδι που ξεχώρισε για την ιδιαίτερη ιστορία που το περιβάλλει. Το “Άφησέ με” δε γεννήθηκε με τον συνηθισμένο τρόπο. Ο Κώστας Ξυλάς δεν έκατσε επί τούτο να γράψει τη μουσική γι’ αυτό το τραγούδι.

Αντίθετα, το τραγούδι ήρθε στον ύπνο του ως μελωδία.

Ξυπνώντας, το κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο για να μην το ξεχάσει και μετά από δύο μήνες έδωσε στο τραγούδι στίχους.

Την ίδια εποχή ετοιμαζόταν το υλικό για τα τραγούδια του πατέρα του για την συλλογή “Αναμνήσεις”, οπότε το “Άφησέ με” παρέμεινε στην αναμονή μέχρι να ολοκληρωθεί η συλλογή.

Φέτος όμως, ο Κώστας Ξυλάς αποφάσισε να δώσει ζωή στο τραγούδι και με τη βοήθεια του παραγωγού Θαλή Τριανταφύλλου και της τεχνητής νοημοσύνης, το τραγούδι ολοκληρώθηκε, όπως και το βίντεο κλιπ.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ονειρικό -με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης- κλιπ, που αντιπροσωπεύει τον τρόπο που ξεκίνησε το τραγούδι.

Το τραγούδι “Άφησέ με” είναι διαθέσιμο για ακρόαση στον παρακάτω σύνδεσμο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!