Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσείο Ιονίου Πανεπιστημίου: «Σχεδιάζουμε μαζί το Σχολικό Μουσείο»

Το Μουσείο του Ιονίου Πανεπιστημίου μετά το κάλεσμα για συμμετοχή στην επανέκθεση της Συλλογής Ιστορίας του Σχολείου και της Εκπαίδευσης, σας προσκαλεί στην πρώτη γενική συνάντηση της δράσης «Σχεδιάζουμε μαζί το Σχολικό Μουσείο». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Νοε μβρίου 2021, στις 18:00 στην αίθουσα 2.44 του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας (Ι. Θεοτόκη 72, 2ος όροφος), με σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντωνγια τους στόχους της δράσης καθώς και για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (museum@ionio.gr) ή τηλεφωνικά (26610-87439).

Επίσημος ιστότοπος

https://museum.ionio.gr/

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

https://www.facebook.com/ionianuniversitymuseum

https://www.instagram.com/ionianuniversitymuseum/

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!