Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Έκανες τατουάζ… και το μισείς. Ιδού τι να κάνεις

Λοιπόν, πήρες τη μεγάλη απόφαση. Και έκανες το πρώτο σου τατουάζ. Και μετάνιωσες την απόφασή σου αμέσως μόλις το είδες. Εντάξει. Συμβαίνουν και αυτά. Μπορεί να είχες φανταστεί το σχέδιο εντελώς διαφορετικά ή να πίστευες πως θα σου άρεσε το τατουάζ στο σημείο που επέλεξες να το κάνεις. Ή μπορεί να έκανες το τατουάζ σε πολύ μικρότερη ηλικία. Το θέμα είναι τι κάνεις τώρα. Έχεις διάφορες επιλογές και θα δούμε μερικές από αυτές εδώ.

Αλλά πριν από αυτό, υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να έχεις κατά νου:

Πρέπει να περιμένεις λίγο

Πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε για το τατουάζ που μισείς, πρέπει να περιμένεις να γιατρευτεί το σημείο. Επομένως, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να οπλιστείς με υπομονή.

Τι να κάνεις με το τατουάζ που δεν σου αρέσει

  1. Κάνε αφαίρεση με λέιζερ

Εντάξει, η προφανής λύση είναι η αφαίρεση τατουάζ. Αν πραγματικά δεν θέλεις να υπάρχει πια στο δέρμα σου, τότε θα πρέπει να κάνεις αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα υπάρχει ένας βαθμός δυσφορίας, αλλά όχι κάτι που δεν θα μπορείς να αντέξεις. Θα χρειαστούν κάποιες συνεδρίες, αν και ο ακριβής αριθμός εξαρτάται εν πολλοίς και από την εκάστοτε περίπτωση. Το μέγεθος του τατουάζ, την τοποθεσία του στο σώμα κ.ο.κ.

  1. Νέο τατουάζ

Κάποια σχέδια μπορούν να βελτιωθούν με αναπάντεχους τρόπους. Συνεπώς, ένα νέο τατουάζ πάνω από αυτό που δεν σου αρέσει, μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την κατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να έχεις κατά νου ότι το μαύρο δεν είναι ένα χρώμα που μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Οπότε ίσως να μην είναι καλή ιδέα να επιλέξεις ένα πολύ ανοιχτόχρωμο σχέδιο για να καλύψεις το ήδη υπάρχον. Επίσης, είναι πιθανό να χρειαστεί το νέο τατουάζ να είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο, για να το καλύψει αποτελεσματικά. Ο τατουατζής σου θα σου τα εξηγήσει πολύ καλύτερα όλα αυτά.

  1. Κράτησέ το και μάθε να το αγαπάς

Μια τελευταία λύση είναι να κρατήσεις το τατουάζ σου και να μάθεις να το αγαπάς με την πάροδο του χρόνου. Αν η δουλειά του τατουατζή ήταν καλή, τότε το πρόβλημα έγκειται στο πώς αντιμετωπίζεις εσύ την επιλογή σου. Η συγκεκριμένη, όμως, επιλογή μπορεί μελλοντικά να σου αρέσει περισσότερο ή να σημαίνει περισσότερα πράγματα για εσένα.

Το ιδανικό είναι να σκέφτεσαι προσεκτικά τα τατουάζ που θέλεις να κάνεις. Να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά να μελετάς τις ιδέες σου, ώστε να ξέρεις σίγουρα ότι το σχέδιο που θέλεις θα σε εκφράζει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!