Quantcast
ΚΗΔΕΙΕΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σήμερα στους Άγιους Δέκα το ύστατο χαίρε στον Χρύσανθο Γρηγορόπουλο

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του Χρύσανθου Γρηγορόπουλου, επί χρόνια μαέστρου της Χορωδίας Κέρκυρας του ΟΤΕ. Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στις 15.30 το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου στο χωριό των Αγίων Δέκα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας για τον εκλιπόντα, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Κέρκυρας, Μπάμπης Τασσόπουλος εξέφρασε τη βαθιά θλίψη όλων όσων είχαν γνωρίσει, συνεργαστεί και αγαπήσει τον Χρύσανθο Γρηγορόπουλο, ο οποίος με την πηγαία του αγάπη του προς τη μουσική και τον διαλλακτικό και προσηνή χαρακτήρα του, είχε καταφέρει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στον πολιτισμό του νησιού και να γίνει αγαπητός από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Ξεχωριστή αγάπη έτρεφαν για το πρόσωπό του οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι του ΟΤΕ, τους οποίους είχε καταφέρει να συσπειρώσει γύρω από τη χορωδία του σωματείου, οργανώνοντας εξαιρετικές εκδηλώσεις εντός και εκτός του νησιού και αμβλύνοντας με το λόγο του τις όποιες διαφορές μπορεί να υπήρχαν.

Οι συνάδελφοί του, θα απευθύνουν τον τελευταίο χαιρετισμό στον Χρύσανθο, έτσι όπως ο ίδιος αγαπούσε, μελωδικά.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!