Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση «Cern» με ξεναγήσεις και ομιλίες στο Φουαγιέ

Στον χώρο του φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας παρουσιάζονται τα πειράματα στο CERN και η έρευνα στη φυσική στοιχειωδών σωματιδίων με φωτογραφίες, αφίσες και σύντομα βίντεο.

Σύντομες προγραμματισμένες ομιλίες και ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος της έκθεσης

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, 7:00μμ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Την ημέρα των εγκαινίων το κοινό θα ξεναγηθεί από ερευνητές που εργάζονται στο CERN, καθώς και σε Πανεπιστήμια κι Ερευνητικά Κέντρα του εξωτερικού και της Ελλάδας. Στις 8:30μμ θα δοθεί εκλαϊκευτική ομιλία από τον ομότιμο καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών Ν. Αντωνίου.

Η έκθεση διοργανώνεται τα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Θερινού Ινστιτούτου Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων και Βαρύτητας της Κέρκυρας 2019 σε συνεργασία με το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών Κέρκυρας και την Αστρονομική Εταιρια Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!