Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η κερκυραία Άννι Βατίδη αύριο στη μάχη του Βαλκανικού Ιππασίας

Η  Άννι  Μάγιο Βατίδη βρίσκεται με την Εθνική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα  υπερπήδησης εμποδίων ιππασίας.

Η κερκυραία αμαζόνα θα αγωνιστεί με τον ίππο CASTOR Ζ στην κατηγορία Εφήβων. Σήμερα πρόκειται να γίνει ο κτηνιατρικός έλεγχος των ίππων και αύριο θα ανοίξει η αυλαία των αγώνων, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Αξίζει να σημειωθεί η ταλαιπωρία, που υπέστησαν τα άλογα της Ελληνικής ομάδας, αφού οι «γείτονες» μας καθήλωσαν για μία περίπου ημέρα τα φορτηγά, που τα μετέφεραν στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας. Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της Ελληνικής Ιππικής αποστολής και μετά από παρέμβαση της Ομοσπονδίας τα φορτηγά έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Άννι Μάγιο Βατίδη, που είναι αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Αυλώνας, τον περασμένο Ιούλιο κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στο πεντάστερο διεθνή αγώνα Athens Equestrian Festival, ενώ το 2019 στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ένα αργυρό και ένα χάλκινο. Τέλος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα 2018, η Άννι Βατίδη είχε αγωνιστεί στην κατηγορία Παίδων κατακτώντας δύο μετάλλια (αργυρό και χάλκινο).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!